Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Mart 2015 - 12:23 Yorum: 0

Belediyede çuvallar dolusu kayıp eşya birikti

Kumluca Belediyesine getirilen kayıp eşyalar arasında cep telefonu, bilgisayar, altın bilezik, para, nüfus cüzdanı, sürücü belgesi ve banka kartları bulunuyor

Belediyede çuvallar dolusu kayıp eşya birikti

ANTALYA (AA) - Kumluca Belediyesine vatandaşlar tarafından bulunarak teslim edilen ve yaklaşık 10 yıldır biriken kayıp eşyalar, sahipleri tarafından teslim alınmaması halinde imha edilecek.

Halkla İlişkiler Müdürlüğüne getirilen kayıp eşyaların çoğu aradan uzun yıllar geçmesine rağmen teslim alınmayınca, belediyede çuvallar dolusu kayıp eşya birikti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kayıp eşyaların vatandaşlar tarafından bulunarak sahiplerine ulaştırılması amacıyla belediyeye teslim edildiğini, ancak birçok kayıp eşyanın uzun süre geçmesine rağmen sahipleri tarafından teslim alınmadığını söyledi.

Kayıp eşyaların belediye içerisinde kayıp eşya dolabında sergilendiğini ifade eden Çetinkaya, buluntu eşyalar arasında para, altın, cep telefonu, nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, banka kartları, bilgisayar, araç anahtarları ve özel eşyaların yer aldığını belirtti.

Vatandaşlar tarafından getirilen kayıp eşyaların gün geçtikçe arttığını vurgulayan Çetinkaya, şöyle dedi:

"Bir kısmı sahipleri tarafından teslim alınıyor, ancak alınmayanlar bir hayli birikti. Bunları bir ay kadar daha bekleteceğiz. Sahipleri tarafından teslim alınmaması durumunda, nüfus cüzdanlarını tutanakla nüfus müdürlüğümüze, sürücü belgelerimi emniyete teslim edeceğiz. Altın ve paraları ise yine tutanakla hazineye geçmesini sağlayacağız. Diğer kişisel eşyaları ise tutanak düzenleyip imha edeceğiz."

Teslim alınmayan buluntu eşyaların bir çoğunun 10 yılı aşkın süredir belediyede bekletildiğini vurgulayan Çetinkaya, aradan geçen sürede sahipleri tarafından alınmayan eşyaların sahiplerinin tespit edilmesinin de zor olduğunu bildirdi.  

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber