Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Kasım 2014 - 19:43 Yorum: 0

Belediyeden "apartlara denetim" talebi

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe başkanlığında Huzur Toplantısı düzenlendi

Belediyeden 'apartlara denetim' talebi

DENİZLİ (AA) - Denizli Valisi Şükrü Kocatepe başkanlığında düzenlenen Huzur Toplantısı'nda Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçedeki apartların kontrol altına alınmasını istedi.

 Kınıklı Polis Merkezi'ndeki toplantıda Asmalıevler Mahallesi Muhtarı Veli Zeren, mahallesinde üniversite öğrencilerinin yoğunlukta kaldığı apartlar bulunduğunu, apartlarda kalan bazı öğrencilerin masraftan kaçındığı için ikametgah kaydını aldırmadığını anlattı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise evlerin apartlara dönüştürüldüğünü ve bazı apartlarla ilgili çeşitli sıkıntılar yaşandığını kaydetti. 

Binaların ruhsat dışı kullanılmaması ve apartlarda kayıtsız kimsenin kalmaması gerektiğini vurgulayan Gürlesin,  şöyle konuştu:

"Apartların kontrol altına alınması gerekiyor. Kendi başına bir başıboşluk var. Apartlarda istenmeyen birçok konu yaşandığı ile ilgili şikayetler geliyor. Biz bunların tedbirini almakla mükellefiz. Sıkıntılı olan yerlere acilen ama uzun vadede apart olan her yere girilecek. Bu konunun çözüme kavuşturulması gerektiğini düşünüyorum. Buradaki yanlışın önüne geçmek zorundayız."

Vali Kocatepe de noter onayı istenmeksizin adrese dayalı kayıt sistemine uygun işlem yapılması yönünde bürokratlara talimat verdi. 

Huzur Toplantısı'na Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, okul müdürleri ve mahalle muhtarlar da katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber