Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 13 Mayıs 2016 - 12:18 Yorum: 0

Belediye’den Engelli Çalışanlara Ziyaret

Çankırı Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında resmi kurumlarda çalışan engelli vatandaşları ziyaret ederek,...

Belediye’den Engelli Çalışanlara Ziyaret

Çankırı Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında resmi kurumlarda çalışan engelli vatandaşları ziyaret ederek, çiçek hediye etti.

Çankırı Belediyesi, engellilere farkındalık oluşturmak ve onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla kamuda çalışan engellileri ziyaret etti. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında yapılan etkinlikle, engelli vatandaşlara orkide çiçeği hediye edilerek, engellilerin Engelliler Haftası kutlandı.

Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Perihan Dinç'in selamlarını ileterek engellileri ziyaret eden Engelli Koordinasyon Merkezi Sorumluları, farklı kamu kuruluşlarında çalışan engelli vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Engelli vatandaşlara yönelik yapılan ziyaretler için talimat veren Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Engellilik doğuştan olabileceği gibi insan hayatının her hangi bir döneminde meydana gelebilecek bir kaza sonucu da oluşabilmekte. Hiçbir engellinin bilerek veya isteyerek olmadığını, her sağlıklı bir insanın bir engelli adayı olduğunu aklımızdan çıkartmamalıyız. Engelli vatandaşlarımızın yaşamdan mutlu olmaları, geleceğe güvenle bakabilmeleri ve üreten bireyler olarak kendilerine yeter duruma gelmeleri için sağlık, eğitim, iş, ulaşım başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarının karşılanması hepimizin ortak sorumluluğudur. Engellilerimizin karşılaştıkları sorunlara sahip çıkmalı, her şeyden önemlisi onları sevgiyle kucaklamalı, onların ve yakınlarının her zaman yanlarında olmalı, onların yaşamlarını kolaylaştırmalıyız." şeklinde konuştu.

Kendilerine yapılan ziyaretlerden son derece memun olan engelli vatandaşlar, bu anlamlı ve özel günlerinde kendilerine yalnız olmadıklarını bir kez daha hissettiren, her zaman kendi sorunları için çözümler üretme noktasında yoğun gayretler gösteren Başkan Dinç ve eşi Zeynep Perihan Dinç'e sevgi ve hürmetlerini sunarak teşekkür ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber