Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 09:33 Yorum: 0

Belediyeden engelliler ve ailelerine iftar

YALOVA (AA) - Yalova Belediyesi, engelli derneklerinin temsilcileri ve aileleri için iftar yemeği düzenledi.Yalı Caddesi'ndeki bir restoranda düzenlenen iftarda konuşan Belediye Başkanı Vefa...

Belediyeden engelliler ve ailelerine iftar

YALOVA (AA) - Yalova Belediyesi, engelli derneklerinin temsilcileri ve aileleri için iftar yemeği düzenledi.

Yalı Caddesi'ndeki bir restoranda düzenlenen iftarda konuşan Belediye Başkanı Vefa Salman, amaçlarının engellilerin hayatlarını kolaylaştırıcı proje ve hizmetlere imza atmak olduğunu söyledi.

Yalova'daki engelli derneklerinin tek çatı altında toplanması gerektiğine dikkati çeken Salman, şöyle konuştu:

"Bu iftarda sizlerle bir araya gelmek benim için çok anlamlı. Yalova'da bu konuda ilk dernek kurulduğunda o derneğin ilk üyelerinden biri olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Bu organizasyonda sizlerle bir araya gelmemizi sağlayanlara teşekkür ederim. Yalova'da dernek sayısı çok fazla. Aynı amaca hizmet eden çok sayıda dernek var. Bunları artık bir çatı altında birleştirme zamanı geldi. Ben bunu her dernek temsilcisine söyledim. Derneklerin sayısının fazla olması ve hepsinin aynı amaca hizmet etmesi belediyeye ekonomik bakımdan yük oluyor. Yalova'nın ekonomik yapısı ve hacmi belli. Hep aynı kurum ve kuruluşlar üzerinden ilerleyen etkinlikler istenilen seviyede olmuyor. Birlikten kuvvet doğar. Bayramdan hemen sonra yönetim kurulları olarak bir araya gelerek ortak bir çatıyı hep beraber oluşturalım. Özel kardeşlerimize yapacağımız ne varsa en iyisini yapalım ve Yalova'nın kalitesini yükseğe çıkaralım."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber