Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Eylül 2016 - 10:48 Yorum: 0

Belediyeden ev temizliği hizmeti

ANTALYA (İHA) – Antalya'nın Kepez Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde bakıma muhtaç vatandaşların evlerini temizliyor.

Belediyeden ev temizliği hizmeti

ANTALYA (İHA) – Antalya'nın Kepez Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde bakıma muhtaç vatandaşların evlerini temizliyor.

Kepez Belediyesi, bakıma muhtaç olan vatandaşların sağlık kontrolleri ve kişisel bakımının yanı sıra, gücü olmayan, yatağa bağlı, yaşlı ve muhtaç vatandaşlara ev temizliği hizmeti de vermeye başladı.

İlçede bulunan yaklaşık 200 caminin ve eğitim kurumlarının temizliği belediye ekipleri tarafından yapılırken, evde bakım hizmeti kapsamında Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce bir de ev temizliği hizmeti veriliyor. Enjeksiyon, pansuman, rutin kontroller, ağız ve diş sağlığı, tırnak ve saç kesimi gibi hizmetlerin yer aldığı ve 35 kişilik kadrosu ile belli periyotlarda 66 mahalledeki vatandaşlara hizmet veren evde sağlık ekibi, gerekli notları alarak Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne iletiyor. Evde sağlık hizmetinde alınan notlar ve mahalle muhtarlarının yönlendirmesiyle evlere giden ekipler, dip bucak temizlik yaparak hasta ve yaşlı vatandaşların daha steril ve temiz bir ortamda yaşamasına katkıda bulunuyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sosyal belediyecilik bakış açısıyla verdikleri evde sağlık hizmetinin sadece sağlık alanıyla kısıtlı olmadığını, aynı zamanda evde bakım ve vatandaşın her derdine çare olan bir belediyecilik anlayışıyla verilen bir hizmet olduğunu belirtti. Vatandaşın evine temizlik hizmeti götüren Kepez Belediyesi, imza attığı ilklerle Kepez'i güzelleştirmeye devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber