Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 17 Kasım 2018 - 09:58 Yorum: 0

Belediyeden hummalı çalışmalar devam ediyor

Muş'un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın'ın talimatları doğrultusunda, ilçede başlatılan yol yapım, orta refüj ve kaldırım...

Belediyeden hummalı çalışmalar devam ediyor

Muş'un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın'ın talimatları doğrultusunda, ilçede başlatılan yol yapım, orta refüj ve kaldırım çalışmaları kesintisiz olarak gece gündüz devam ediyor.

Malazgirt Belediyesi tarafından başlatılan üst yapı çalışmalarına kış aylarının yaklaşması üzerine hız verildi. İlçenin en önemli caddeleri Yılankıran, Şehit Arslan Kulaksız ve Kültür caddelerinde sıcak asfalt çalışmaları bitti. Yılankıran Caddesinin ayrıca sıcak asfalt, orta refüj, kaldırım ve ışıklandırma çalışmaları sona erdi. Kaymakam Emre Yalçın'ın kış ayları gelmeden ilçedeki yolların sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarının biran önce bitirmesi talimatları üzerine yüklenici firma yetkilileri, belediye caddesinin parke taşı olan yollarını temizleyerek sıcak asfalt çalışması başlattı. Yine Kaymakam Yalçın'ın talimatları üzerine ilçede sıcak asfalt çalışması biten yollarda orta refüj ve kaldırım çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.

Belediyeden hummalı çalışmalar devam ediyor

Belediyeden hummalı çalışmalar devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber