Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Ekim 2016 - 18:03 Yorum: 0

Belediyeden küçük şehrin dev adamlarına destek

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Muratbey Uşak Basketbol takımı oyuncularını ve yönetimini makamında kabul etti.

Belediyeden küçük şehrin dev adamlarına  destek

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Muratbey Uşak Basketbol takımı oyuncularını ve yönetimini makamında kabul etti. Fenerbahçe galibiyeti nedeniyle tüm ekibi tebrik eden Cahan takıma galibiyet pirimi verdi. Cahan; "Anadolu şehriyiz, toplamda 350 bin, merkezde 200 bin gibi bir nüfusumuz var ama basketbol bir harikayız İnşallah bu artarak devam etsin istiyoruz" dedi.

Başkan Cahan Uşak halkı adına Muratbey Uşak Basketbol takımının her daim destekçisi olduklarını söyledi. Cahan; "Fenerbahçe galibiyeti bu dönem belki takımımızın en üst başarı noktalarından bir tanesi. Apayrı bir başarı. Kendi sahamızda sezonun ilk maçında geçen yılın Avrupa ikincisi Süper Toto Basketbol Ligi'nin bu yılki en büyük şampiyon adayı, Cumhurbaşkanlığı kupasını da alan Fenerbahçe'yi yenmek büyük bir olay. Tebrik ediyoruz. İnşallah bunları bir başlangıç kabul ediyoruz. Biz Uşak Belediyesi olarak hep yanınızda durduk durmaya da devam edeceğiz. Mutluluğumuzun da ifadesi olarak arkadaşlarımıza bir hediyemiz olsun istedik. Daha önce vermeyi taahhüt ettiğimiz ödülü bugün vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz Uşak Belediyesi olarak Uşak halkı adına her daim yanınızdayız, madden ve manen. Onun için burada bir toplantı yapalım istedik. Anadolu şehriyiz, toplamda 350 bin merkezde 200 bin gibi bir nüfusumuz var ama basketbol bir harikayız İnşallah bu artarak devam etsin istiyoruz." İfadelerin kullandı.

"MADDİ MANEVİ HER ŞEYİ İLE BU KULÜBÜN DESTEKLERE İHTİYACI VAR"

Muratbey Uşak Basketbol Kulüp Başkanı Ömer Özden özellikle başta koç olmak üzere bütün oyuncuların büyük bir sınav verdiğini söyledi; Özden "Bizim açımızdan yenmenin ötesinde Fenerbahçe'nin ders alması gereken bir maçtı. Artık biz kulüp olarak profesyonelliğin üst noktalarına gelmişiz. Biz buna inanıyorduk bunu ispatını da yaptık. Şampiyonlar Ligi'nde yaptığımız maçlar ve Fenerbahçe maçı bizim için önemliydi. Kulübün seyirci, yönetim, maddi konularda artık daha profesyonel davranması gerektiğini düşünüyorum. Şehir artık bu kulübü diğer büyük camiaların kulüplerine sahip çıktıkları gibi sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Bu sadece maç izlemeyle, sadece biz destekliyoruz demekle değil, sahadaki alkışlamasıyla, bağırmasıyla, tezahüratıyla, maddi manevi her şeyi ile bu kulübün desteklere ihtiyacı var. Biz sizden bunu görüyoruz ve sezon boyunca da aynı desteği bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Toplantının sonunda Muratbey Uşak Basketbol takımı oyuncusu Evaldas Kaırys'ın doğun günü olması nedeniyle solona sürpriz bir pasta getirildi, 26 yaşına giren oyuncu pastayı kesti ve bu sürpriz için herkese teşekkür etti.

Belediyeden küçük şehrin dev adamlarına destek

Belediyeden küçük şehrin dev adamlarına destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber