Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 05 Eylül 2016 - 13:38 Yorum: 0

Belediyeden Tarsus’ta ikamet eden şehit ailelerine ücretsiz konut

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şehit ailelerinin yüzünü güldürecek bir projeyi hayata geçiriyor.

Belediyeden Tarsus’ta ikamet eden şehit ailelerine ücretsiz konut

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şehit ailelerinin yüzünü güldürecek bir projeyi hayata geçiriyor. Başkan Can, Tarsus'ta ikamet eden ve nüfusu Tarsus'a kayıtlı olan bütün şehit ailelerimize ücretsiz konut vereceklerini söyledi.

Başkan Can, "Şehit ailelerimize ev sahibi yapma noktasındaki çalışmalarımıza başladık. Şehit ailelerimize ücretsiz konut vereceğiz. Tarsus'ta ikamet eden bütün şehit ailelerimizi konut sahibi yapacağız" dedi.

"Bugün burada isek, bunun sebebi şehitlerimizdir. Onları unutmamalı ve hatıralarını yaşatmalıyız" diyen Başkan Can, "Ülkemiz için canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerine borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Biz büyük bir aileyiz diyerek göreve talip olduk. İyi günde ve kötü günde bütün hemşehrilerimizin yanında olduğumuz gibi şehit ailelerimizin de her zaman yanındayız. Belediye olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz ve yapacağız" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber