Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 04 Ağustos 2020 - 11:03 Yorum: 0

Belediyeler arası dayanışma ziyaretleri

Kütahya'nın Emet Belediyesi, komşu ilçe belediye ve başkanlarını heyet olarak ziyaret etmeye devam ediyor.

Belediyeler arası dayanışma ziyaretleri

Kütahya'nın Emet Belediyesi, komşu ilçe belediye ve başkanlarını heyet olarak ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretlerde yerli ürün Borel tanıtılıyor.

Ziyaretlerde Eti Maden İşletmelerince üretilen yerli el dezenfekte ürünü borel tanıtımı yanısıra, Dr. Fazıl Doğan'ın Milli mücadele döneminde Emet ilçesinde yaşadıklarını anlatan anı kitabıda hediye ediliyor.

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Emet AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Ciner, Emet Belediye Başkan Yardımcısı Murat Uyanık ve Emet Belediyesi Proje Koordinatörü Umut Işık ,Simav Belediye Başkanı Avukat Adil Biçer'i makamında ziyaret ettiler.

Simav Belediye Başkanı Adil Biçer ile ile bir araya gelen Emet heyeti, pandemi sürecinde belediyelerin yaptıkları çalışmalar hakkında istişarelerde bulunurken, projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ziyaret kapsamında Başkan Biçer'e, yerli dezenfekte ürünü Borel ve Dr. Fazıl Doğan'ın anıları kitabını takdim etti.

Her iki başkanda ziyaret sonrası yaptıkları açıklamalarda, görüşmelerin oldukça faydalı geçtiğini belirterek, bölge halklarına hizmet adına sık sık istişarelerde bulunarak belediyeler arası işbirliğininde artırılacağını ifade ettiler.

Belediyeler arası dayanışma ziyaretleri

Belediyeler arası dayanışma ziyaretleri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber