Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Mayıs 2022 - 16:08 Yorum: 0

Belediyeler birliği toplantısı yapıldı

Adıyaman Belediyesi, katı atık tesisinde gerçekleştirilen belediyeler birliği toplantısına ev sahipliği yaptı.

Belediyeler birliği toplantısı yapıldı

Adıyaman Belediyesi, katı atık tesisinde gerçekleştirilen belediyeler birliği toplantısına ev sahipliği yaptı.

Adıyaman Belediyeler Birliği Mayıs ayı toplantısı Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç başkanlığında, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Adıyaman Katı Atık Depolama Tesisinde gerçekleştirilen toplantıya katılan belediye başkanları görüş alışverişinde bulundu. Toplantı sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, ilçe ve belde belediye başkanlarını Adıyaman'da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Adıyaman Belediyeler Birliği olarak, ilçe ve belde belediye başkanlarımız ile bir araya gelerek, istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Birlik beraberlik içerisinde milletimize ve memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi daim kılsın" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber