Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 12 Haziran 2019 - 11:03 Yorum: 0

Belediyenin ’Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ faaliyetlerine başladı

Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü faaliyetlerine başladı.

Belediyenin ’Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ faaliyetlerine başladı

Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü faaliyetlerine başladı.

Kütahya Belediyesi hizmet binasında faaliyete başlayan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünü ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Başkan Yardımcıları İlyas Bahar ve Abdullah Damcı yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

"Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün Güçlü Kadın Huzurlu Aile, Yaşanabilir Kütahya" sloganıyla çalışmalarına başladığını belirten Başkan Alim Işık, "Aile birliğinin kutsallığı bilinciyle dokunmadık el, değmedik gönül bırakmayacağız.Toplumumuzun can damarı olan ailelerimizin huzurlu, mutlu, yaşamlarına daha bilinçli devam etmeleri amacıyla ekonomik, psikolojik açıdan vatandaşlarımızı destekleyip Kütahya olarak el ele, gönül gönüle yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz.Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeli çalışmaları çerçevesinde hemşehrilerimizin evlerine misafir olup, onların sorunlarını yerinde dinliyor. Aile bütünlüğü, kadınların ve çocukların eğitimi gibi önemli konuları gündeme getiren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeli, vatandaşlarımıza bu kapsamda bilgi veriyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber