Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Temmuz 2018 - 12:38 Yorum: 0

Belediyenin yetiştirdiği üzümler yoksulların sofrasına gidiyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı kontrolünde bulunan meyve fidanlığında yetiştirilerek toplanan üzümler Sosyal Yardım...

Belediyenin yetiştirdiği üzümler yoksulların sofrasına gidiyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı kontrolünde bulunan meyve fidanlığında yetiştirilerek toplanan üzümler Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü tarafında tespit edilen ailelerin adreslerine teslim ediliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da kendi bahçelerinde organik olarak yetiştirdiği üzümleri dar gelirli ailelere dağıtıyor. Büyükşehir Belediyesi kontrolünde bulunan Şehit Nusret Fidanlığından toplanan üzümler paketlenerek ailelerin adreslerine teslim ediliyor.

Her türlü bakımı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yıl boyunca yapılan üzüm bağından işçiler tarafından toplanan üzümler, belli kilolarda paketleniyor. Bahçeye gelen araçlara yüklenen üzümler, Kültür Sosyal İşler Dairesi Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından önceden belirlenen adreslere götürülerek vatandaşlara dağıtılıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanı İmam Katı, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığına bağlı meyve fidanlığımızda üzüm hasadına başladık. Toplanan üzümler Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'nin talimatıyla Sosyal Yardımlaşma Daire Başkanlığının bünyesinde yer alan Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü tarafından gülük ve taze olarak bizden teslim alınarak ihtiyaç sahibi ailelere elden teslim edilecektir" diye konuştu.

Vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanan çalışmada üzüm dışında mevsimine bağlı olarak elma, nar, kayısı ve zeytin gibi birçok meyve çeşidi yetiştirilerek dar gelirli vatandaşlara dağıtılıyor.

Belediyenin yetiştirdiği üzümler yoksulların sofrasına gidiyor

Belediyenin yetiştirdiği üzümler yoksulların sofrasına gidiyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber