Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 02 Mayıs 2016 - 18:07 Yorum: 0

Belgeler, Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nde Verilecek

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürlüğü işbirliğinde..

Belgeler, Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nde Verilecek

MALATYA (İHA) İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ‘Medya Günleri’ seminerlerine katılan basın mensuplarının katılım belgeleri yarın, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nde verilecek.
‘Medya Günleri’ seminerlerine katılan basın mensuplarının katılım belgesi, yarın saat 11.00’de, seminerlerin düzenlendiği merkez kampüs amfi bloğu Fethi Gemuhluoğlu Salonu’nda verilecek. 3 gün süren seminerler kapsamında ilk gün Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi eski dekanı ve şu anda aynı üniversitede Gazetecilik Bölümü Başkanı olan Prof. Dr. Nurettin Güz, ‘Haber Üretim Sürecinde Etik, Medyada Halkla İlişkiler ve Sosyal Sorumluluk’ konusunda örneklerle sunum yapmıştı. Seminerlerin ikinci gününde Yrd. Doç. Dr. Mehmet Barış Yılmaz, ‘Basında Mizanpaj ve Tasarım’ konusunda bilgiler vermiş, seminerlerin son gününde ise Yrd. Doç. Dr. İbrahim Sena Arvas, ‘Basının Sorunları, Yerel Basında Sosyal Medya Uygulamaları’ konusunda bir sunum yapmıştı. BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı da Medya Günleri etkinliğinin son gününde, ‘Tecrübe Paylaşımı’ konusunda kısa bir seminer vermişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber