Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 21 Şubat 2018 - 11:03 Yorum: 0

Belkıs Yağ Gulfood 2018’de boy gösterdi

Belkıs Yağ CEO'su Özyurt, "Gulfood ve benzeri fuarlar hem ülke hem de markaların tanınmasından çok etkili oluyor. Dubai Gulfood 2018 Gıda ve Otel Ekipmanları...

Belkıs Yağ Gulfood 2018’de boy gösterdi

Belkıs Yağ CEO'su Özyurt, "Gulfood ve benzeri fuarlar hem ülke hem de markaların tanınmasından çok etkili oluyor. Dubai Gulfood 2018 Gıda ve Otel Ekipmanları Fuarı markaların özellikle Ortadoğu ve dünyaya açılmasında önemli fuarlar arasındadır" dedi.

Belkıs Yağ CEO'su Nihat Kadir Özyurt, dünyanın en önemli gıda fuarı olarak nitelenen "Dubai Gulfood 2018 Gıda ve Otel Ekipmanları Fuarının gayet verimli geçtiğini söyledi. Özyurt, yaptığı açıklamada, sektördeki yenilikleri görmek ve gıdada yapılan yatırımları incelemek adına da olsa fuara katılımın gerektiğini belirtti.

Belkıs Yağ olarak Gulfood'u kaçırmadıkları ve her yıl katıldıklarını ifade eden Özyurt, "Uluslararası fuarlar hem ülke hem de markaların tanıtımına fazlasıyla katkı sağlıyor. Belkıs Yağ kuruluşundan bu yana ufuk açıcı projeler hazırladı, ülke ihracatının artırılmasına katkı sağladı. Bunları yapabilmenin yolu da uluslar arası arenadan geçiyor. Biliyoruz ki Gulfood ve benzeri fuarlar hem ülke hem de markaların tanınmasından çok etkili oluyor. Bunu bilen, bunun farkında olan şirketler o fuar, bu fuar ülke ülke kıta kıta geziyor. Atalarımızın dikkat çektiği enfes bir söz var, "Gezen tilki, yatan aslandan evladır" derler. Gezmeyen, yenilenmeyen ve araştırmayan firmalar bugün varsa, yarın yoktur. Bugün de yarın da var olabilmek için daha çok yenilik daha çok ülkeye yetişebilmemiz gerekmektedir. Bu nedenle fuarları kaçırmamak şarttır" şeklinde konuştu.

"Markalara güven ve müşteri memnuniyeti çok önemli"

Dubai'de gerçekleştirilen "Gulfood 2018 Gıda ve Otel Ekipmanları Fuarı"nda ürünleri sergilediklerini ve Belkıs Yağ hakkında detaylı bilgiler verdiklerini ifade eden Özyurt, "İnsanlar tanıdığı, güvendiği şirketlerle uzun soluklu çalışıyor. Biz de hem şehrimizin hem de firmamızın tanıtımını yaptık. Yeni görüşmeler yaptık, fuar vesilesiyle farklı pazarlara da açılmış olacağız" ifadelerini kullandı.

"Sürekli yenileniyor ve yeni pazarlara yöneliyoruz"

Şirketlerinin 20 yıl önce Nizip'te kurulduğunu anımsatan Özyurt, 1998 yılında rafine tesisini kurarak, nötralize pamuk yağı ve yemeklik rafine yağı imalatına Pam Yağ Gıda ve Kimya Sanayi olarak başladıklarını hatırlattı. Kendi markaları Belkıs ile de sıvı ve margarin yağ sektöründe iç ve dış piyasaların aranan markası haline geldiklerini vurgulayan Özyurt, 30'a yakın ülkeye sıvı ayçiçek yağı ve margarin türevleri sattıklarını kaydetti. Dünün başarısıyla övündüklerini ancak dünün de dünde kaldığını bilerek hareket ettiklerini vurgulayan Özyurt, "Yeni başarılarla övünebilmek için yenilenmek ve yeni pazarlara odaklanmamız gerekiyor. Fuarlarda bunun için çok değerli organizasyonlardır" diye konuştu.

Belkıs Yağ Gulfood 2018’de boy gösterdi

Belkıs Yağ Gulfood 2018’de boy gösterdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber