Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 18 Nisan 2022 - 08:58 Yorum: 0

Bellona Kayseri U18 takımından büyük başarı

Bellona Kayseri Basketbol U18 takımı Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Bellona Kayseri U18 takımından büyük başarı

Bellona Kayseri Basketbol U18 takımı Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

12-16 Nisan tarihlerinde Uşak'ta düzenlenen U18 Anadolu Şampiyonası'nda karşılaştığı 4 müsabakanın 4'ünü de kazanan Bellona Kayseri Basketbol, Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı. Bellona Kayseri Basketbol U18 takımı ilk maçta Çerkezköy Belediye GSK takımını 60-46, ikinci maçında Bursa Ayyıldız Spor'u 74-43, üçüncü maçında İstanbul Panterleri takımını 58-36 ve dördüncü maçında Antalya Güneşi GSK takımını 48-45 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı.

Bellona Kayseri Basketbol Antrenörü Emin Süel, "Sezon başı koyduğumuz 3 hedefin 2'si U16 ve U18 Türkiye finallerine giden ve 3. hedefi olan BGL Play-Off şansını devam ettiren takımımı tebrik ediyorum. Oyuncuları kulüpte toplayan eski alt yapı antrenörlerimize, sayın velilerime, staff ekibime ve yöneticilerimize teşekkür ederim. Hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber