Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Ekim 2016 - 11:23 Yorum: 0

BEM-BİR-SEN Erzurum şubesi istişare toplantısı yaptı

BEM-BİR-SEN Erzurum Şubesi Başkanlığı tarafından Erzurum Divan-ı Gazi Restoran ve Kafe'de istişare toplantısı düzenlendi.

BEM-BİR-SEN Erzurum şubesi istişare toplantısı yaptı

BEM-BİR-SEN Erzurum Şubesi Başkanlığı tarafından Erzurum Divan-ı Gazi Restoran ve Kafe'de istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen ve ESKİ Genel Müdür Yardımcısı Elimdar Aydemir ile sendika temsilcileri katıldı.

Toplantıda BEM-BİR-SEN Erzurum Şube Başkanı Abdullah Sunar açılış konuşması yaparak temsilcilerin görüş ve önerileri hakkında bilgiler aldı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen ise, toplantıya katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sivil toplum kuruluşlarının ve birlikte hareket etmenin önemine değindi. Başörtüsü, meslek liseleri ve imam hatip liselerinin taban puan sorunlarının çözümünde MEMUR-SEN sendikasının çalışmalarının önemini belirten Sekmen, çalışanlarının özlük haklarının iyileştirilmesine yönelik çalışmaların yapıldığını ve önümüzdeki dönemlerde de bu çalışmaların devam edeceğini bildirdi. Sekmen ayrıca, Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına değinerek yeni teşvik paketiyle Erzurum'un üretim, yatırım ve istihdam merkezi olacağını ifade etti.

BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, sendikanın yaptığı çalışmalarla elde ettiği kazanımları anlatarak, ihtiyaç duyulan yasal düzenlemelere ve bürokraside yaşanan sorunların nasıl aşılabileceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Karslı, 15 Temmuz'da millete savaş açan kanlı katillere Milletin beraberliğinin ve sabırla biriktirdiği cesaretinin karşı koyduğunu kaydetti. Ortak paydanın "vatan" olduğunu vurgulayan Karslı, geçmişi ile yüzleşmeyenler geleceklerini doğru temeller üzerine kuramayacağını herkesin siyasi tarihimizle yüzleşmesi gerektiğini, ancak bu şekilde ortak paydada birleşebileceğini dile getirdi.

Karslı, BEM-BİR-SEN Erzurum Şube Başkanı Abdullah Sunar'a, yönetim kuruluna ve işyeri temsilcilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

BEM-BİR-SEN Erzurum şubesi istişare toplantısı yaptı

BEM-BİR-SEN Erzurum şubesi istişare toplantısı yaptı

BEM-BİR-SEN Erzurum şubesi istişare toplantısı yaptı

BEM-BİR-SEN Erzurum şubesi istişare toplantısı yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber