Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 16:38 Yorum: 0

Bem-bir-sen’dan Erzak Yardımı

Muş'ta, Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Özel İdare İşyeri temsilciliği tarafından...

Bem-bir-sen’dan Erzak Yardımı

Muş'ta, Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Özel İdare İşyeri temsilciliği tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik gıda yardımları dağıtıldı.

Bem-Bir-Sen İşyeri Temsilcisi Maşallah Çiftçi öncülüğünde sendika üyeleri tarafından alınan erzaklar daha önce tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Sendika genel merkezlerinin bu yıl iftar programı yerine bu şekilde yardım yapılması yönünde çalışması olduğunu hatırlatan Maşallah Çiftçi, "Biz de sendika üyeleri olarak bir araya geldik ve kendi aramızda topladığımız paralarla erzak aldık. Bu erzakları daha önce üyelerimiz tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine dağıttık" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber