Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 12 Mayıs 2016 - 17:08 Yorum: 0

"’Benim Anayasam’ Kitapçığının Dağıtımına Başlandı"

Diriliş Başkanları Derneği Başkanı Hasan Türksel, "Benim Anayasam" adlı kitapçığın dağıtımına başlandığını açıkladı.

'’Benim Anayasam’ Kitapçığının Dağıtımına Başlandı'

Diriliş Başkanları Derneği Başkanı Hasan Türksel, "Benim Anayasam" adlı kitapçığın dağıtımına başlandığını açıkladı.

Diriliş Başkanları Derneği Başkanı Hasan Türksel "Benim Anayasam" adlı kitapçığın 65 ilde dağıtımına başlanıldığını açıkladı. Kitapçığın öncelikle akademisyenlere, hukukçulara ve bürokrasi ayağına dağıtılacağını yarın ise Cuma namazı çıkışı camilerde, il ve ilçe merkezlerinde dağıtımına geçilecek. 500 bin adet kitapçığın dağıtılacağını söyleyen Diriliş Başkanları Derneği Hasan Türksel "Aynı zamanda 55 ilde konu hakkında paneller düzenlenecek. Konuşmacı olarak Gazeteci Yazar Fehmi Demirbağ'ın sunumunu yapacağı "Benim Anayasam" hakkındaki panel halka indirgenecek. Bunun yanında il ve ilçeler sokak sokak gezerek halka kitapçık hediye edilerek ve konu hakkında bilgilendirecek" dedi.

Türksel, sözlerini şöyle tamamladı: "Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik halka hizmet hakka hizmettir. Ülke menfaat ve çıkarları doğrultusunda tüm enerjimizle devletimizin yanındayız. Bu uğurda malımızı canımızı ortaya koyduk yeterki devletimiz baki olsun".

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber