Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Ekim 2014 - 13:13 Yorum: 0

"Benim küçük kitaplığım" Projesi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yürütülen proje kapsamında çocuk parklarına, minibüs duraklarına ve piknik alanlarına kitaplık konuldu

'Benim küçük kitaplığım' Projesi

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yürütülen "Benim küçük kitaplığım" Projesi kapsamında çocuk parklarına, minibüs duraklarına ve piknik alanlarına kitaplık konuldu.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün hazırladığı proje kapsamında ilçe merkezindeki duraklar, çocuk parkları ile piknik alanlarına küçük kitaplıkların yerleştirildiğini belirtti.

Okuma alışkanlığını, toplumun her kesimine kazandırmak için çaba gösterdiklerini vurgulayan Uysal, şunları söyledi:

"Ekiplerimiz proje kapsamında temin edilen kitaplar ilçe merkezinde otobüs durakları, çocuk parkları ve piknik alanlarına konulan kitaplıklarda yerini aldı. Otobüs durağında bekleyen, çocuk parklarında bulunan ve piknik alanlarında vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımız buralardaki kitapları okuma fırsatı bulabilecek. Kitapları sayfa sayısı bakımından az tuttuk, en azından bir vatandaşımız merak edip, kitabın bir sayfasını açtığında yeni bir heyecan yakalayacağını umut ediyoruz."

Uysal, vatandaşların projeye yoğun ilgi göstereceğine inandığını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber