Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Vaatleri unutacak değil, verdiği sözü tutacak başka...17:07 Erciyes Üniversitesi İle TÜZDEV arasında iş birliği protokolü imzalandı17:07 Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı17:06 Tuğba Kuruyemiş, 116. şubesini İzmir Güzelbahçe’de açtı17:06 Eskişehirli kuryeler, Kurye Dostu Belediye Protokolü’ne imza atmayan Ayşe Ü...17:05 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankırı’da ziyaretlerde bulundu17:05 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını çaldılar17:04 Bakan Kacır: "Türkiye’nin astronotuyla gurur duymuyorlar”17:02 Bıçakla yaralama şüphelisi tutuklandı17:02 Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...
Sami Er
Spor 23 Şubat 2017 - 22:28 Yorum: 0

Bento: “Amacımız bir gol atıp sonuca ulaşmaktı, nitekim onu da başardık”

Olympiakos Teknik Direktörü Paulo Bento, "Amacımız bir gol atıp sonuca ulaşmaktı, nitekim onu başardık" dedi.

Bento: “Amacımız bir gol atıp sonuca ulaşmaktı, nitekim onu da başardık”

Olympiakos Teknik Direktörü Paulo Bento, "Amacımız bir gol atıp sonuca ulaşmaktı, nitekim onu başardık" dedi.

Osmanlıspor'u 3-0'lık skorla eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16'ya kalan Olympiakos'un Teknik Direktörü Paulo Bento, karşılama sonrası gerçekleştirilen basın toplantısında, bu maçın kendileri için önemli bir maç olduğunun altını çizerek, "Amacımız bir gol atıp sonuca ulaşmaktı, nitekim onu da başardık. Savunmamız iyiydi. Dün de bu taktiği uygulayacağımızı söylemiştik. Sevinçliyiz, bunu kutlamamız lazım ama bu bizim her şeyi bırakmamız anlamına gelmiyor. Yarından itibaren önümüzdeki maça hazırlanmaya başlayacağız" şeklinde konuştu.

"İkinci yarıda ciddi ataklar gerçekleştirmeye başladık"

İlk yarıda yakalayamadıkları fırsatları ikinci yarıda yakaladıklarını belirten Bento, "İkinci yarıda ciddi ataklar gerçekleştirmeye başladık. Şu anda Olympiakos takımının yetişmiş 2 kalecisi var. Bunu da takımımız için kazanç sayıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bento, eksik oyuncuların yerine oynayan oyuncuların bu eksikliği hissettirmediklerini de söyledi.

"Teknik adamın zevkini alacağı süre çok kısadır"

Bir Yunan gazetecinin Yunan basınında "Bugün bizi buraya gömmek için karşı takımın çıktığı konusunda eleştiriler var" sorusuna Bento, "Teknik adam olarak eleştirilere hazır olmalıyız. Teknik adamın zevkini alacağı süre çok kısadır. Onun için bütün eleştirilere açığız ve açık olmak zorundayız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber