Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Eylül 2016 - 10:28 Yorum: 0

Bera Alanya yiyecekte yüzde yüz güvenilir otel

TSE tarafından Türkiye'nin ilk "Helal Uygunluk Belgesi"ni alan Kombassan Holding'in turizm şirketlerinden Bera Alanya Otel, yerli ve yabancı müşterilerin ilgisini...

Bera Alanya yiyecekte yüzde yüz güvenilir otel

TSE tarafından Türkiye'nin ilk "Helal Uygunluk Belgesi"ni alan Kombassan Holding'in turizm şirketlerinden Bera Alanya Otel, yerli ve yabancı müşterilerin ilgisini çekiyor. Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan yüzlerce yiyecek ve içecekler misafirlerin hizmetine sunulurken, Türkiye'nin çeşitli illerinden ve dünyanın dört bir tarafından Bera Alanya'ya gelen müşteriler yüzde yüz memnuniyetle otelden ayrılıyor.

"Bera Alanya mutfağının alternatifi yok"

Bera Alanya Otel'in mutfak şefi Eshabil Kahraman uzun yıllardır Bera'da çalıştığını ve burada bulunmaktan dolayı gurur duyduğunu belirterek, "Otelimizde müşterinin memnuniyeti için gereken her şey mevcut. Özellikle mutfağımızda sunduğumuz sayısız çeşitte helal yiyecek ve içecekler misafirlerimizin ilgi odağı oluyor" dedi. Bera Otel'in mutfağının alternatifi olmadığını ifade eden Eshabil Kahraman, "Burası alanında lider. Türk misafirlerimize hitap edebilmek için tüm bölgelerin yerel mutfağı yemekleri hazırlıyoruz. Genelde yöresel yemekler yapıyoruz. İşkembe çorbasından diğer bütün çorba çeşitlerine, kuzu-dana tandırdan bonfile-köfte ızgaraya, bütün balık çeşitlerinden yöresel yemeklere kadar yüzlerce çeşidimiz var. Buradaki misafirlerimize içinde hiçbir katkı maddesi olmayan doğal ev yemekleri de yapıyoruz. Evlerinde yedikleri yemekleri günübirlik taze taze burada bulabiliyorlar" şeklinde konuştu.

"Yiyecek ve içeceklerde katkı maddesi yok"

Bera Alanya Otel'in en önemli özelliğinin yiyecek ve içeceklerin hiçbir katkı maddesi kullanılmadan sunulduğuna dikkat çeken Bera Alanya Genel Müdürü Ersin Kiraz ise, "Et yemeklerinde hiçbir şekilde kimyasal katkı maddesi bulunmaz. Et ve süt ürünlerimizi Türkiye'nin en güvenilir firmalarından olan Torku'dan alıyoruz. Yiyeceklerimiz son derece güvenlidir. Bizim otelimizin de helale uygunluk belgesi var. Türkiye'de diğer oteller almadan helal belgesi alan ilk otel biziz. TSE'den onaylı belgemizle müşterilerimiz otelimizde gönül rahatlığıyla yemeklerini yiyebilirler. Sebzelerimiz günübirlik taze gelir. Kasalarla dolaba girer. Dolaptan ana depoya gider. Oradan da dezenfekte edilerek alınır yıkanır ve yemeklerimiz yapılır. Tamamen hijyenik bir ortamda hazırlıklar tamamlanır ve müşterilerimizin hizmetine sunulur" dedi.

Bera'da müşterilere sunulan içeceklerin de helal ve doğal olduğunu vurgulayan Ersin Kiraz, "Alkolsüz tüm içeceklerimiz mevcuttur. Soğuk, sıcak bütün içeceklerimize günün 24 saati müşterilerimiz ulaşabilmektedirler. Çay, soğuk çay, kahve, Osmanlı şerbeti, meyan kökü vs. olmak üzere onlarca içecek seçeneğimiz mevcuttur. İçlerinde kesinlikle alkol veya katkı maddesi bulunmamaktadır. Müşterilerimiz gönül rahatlığıyla içebilirler" ifadelerini kullandı.

"Günün 24 saati yiyecek mevcut"

Bera Alanya'yı tercih eden müşterilerin günün 24 saati yiyecek ve içecek bulabileceğini söyleyen Kiraz, "Bera Alanya'da 24 saat yiyeceklerimiz mevcut. Saat 07'den 11'e kadar sabah kahvaltısı sürüyor. Kahvaltının ardından pastane büfemiz açılıyor. Büfede öğle yemeği saat 14.30'a kadar devam ediyor. Daha sonra havuz başlarında snackler devreye giriyor. Saat 17'ye kadar yemekler devam ediyor ve Akşam büfesi de 19'da açılıyor. Daha sonra da gece çorbası servis ediliyor. Sınırsız yiyeceklerimiz, içeceklerimiz tamamen otel ücretine dahildir. Bera Alanya, müşterilerin memnuniyeti için gereken tüm hizmeti sunmaktadır" dedi.

Bera Alanya yiyecekte yüzde yüz güvenilir otel

Bera Alanya yiyecekte yüzde yüz güvenilir otel

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber