Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ekim 2016 - 17:03 Yorum: 0

Berberler: "Toplu taşımayı teşvik eden bir yapı kurduk"

Toplu taşımada vatandaş memnuniyetini önceleyen çalışmaların devam ettiğini belirten Büyükşehir Toplu Taşıma Şube Müdürü Metin Berberler, "Kart54...

Berberler: 'Toplu taşımayı teşvik eden bir yapı kurduk'

Toplu taşımada vatandaş memnuniyetini önceleyen çalışmaların devam ettiğini belirten Büyükşehir Toplu Taşıma Şube Müdürü Metin Berberler, "Kart54 uygulamamız il geneline yaygınlaştırıldı. Şehirde toplu taşımayı teşvik eden bir yapı kurduk. Bu yapı etkin denetim, bilgi toplama ve bilgiyi analiz etme kabiliyet ve imkanlarımızı da arttırıyor" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Şube Müdürü Metin Berberler devam eden çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Vatandaş memnuniyetini azami seviyeye taşımak adına toplu taşıma araçlarına yönelik denetimlerin sıklaştırıldığı bilgisini paylaşan Berberler, öneri, şikâyet ve talepler konusunda izlenebilecek yollar ile ilgili adımları da anlattı.

Berberler, "Toplu taşıma konusunda çok önemli bir gelişme yaşandı. Elektronik ücret ödeme sistemi olan Kart54 uygulamamız il geneline yaygınlaştırıldı. Bu sistem bilindiği gibi vatandaşlarımız için ekonomik, pratik ve modern bir hizmet sunuyor. Kullanımın daha da yaygınlaşmasının esnaf arkadaşlarımızda da memnuniyeti arttıracağı inancını taşıyoruz. Bir bütün olarak baktığımızda bugün, Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak toplu taşımayı teşvik eden bir yapı kurduğumuzu söyleyebiliriz. Bu yapı etkin denetim, bilgi toplama ve bilgiyi analiz etme kabiliyet ve imkanlarımızı da arttırıyor" diye konuştu.

Vatandaşlardan gelen şikâyetleri kurulan ağ sistemi ile daha etkin bir şekilde değerlendirmeye başladıklarını da söyleyen Metin Berberler, "Gerek Kart54 sistemi gerekse diğer temizlik, düzen ve yönetmeliğin diğer unsurları açısından denetimlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımız şikayetlerini 444 40 54 (dâhili: 3620) telefonu ve [email protected] mail adresinden bize iletebilirler. Kart54 kullanımını yaygınlaştırmak adına bayi ağı genişletme çalışmalarımız da sürüyor. Bayi ağlarımız da http://kart54.net/ adresinden de incelenebilir" dedi.

Berberler: "Toplu taşımayı teşvik eden bir yapı kurduk"

Berberler: "Toplu taşımayı teşvik eden bir yapı kurduk"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber