Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Ağustos 2016 - 12:28 Yorum: 0

Bergama Kaymakamı’ndan Zeynep Nine’ye anlamlı ziyaret

Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, 15 Temmuz FETO/PDY hain darbe girişimi sonrası sabah kendisini telefonla arayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan...

Bergama Kaymakamı’ndan Zeynep Nine’ye anlamlı ziyaret

Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, 15 Temmuz FETO/PDY hain darbe girişimi sonrası sabah kendisini telefonla arayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve tüm devlet görevlilerine hayır duasında bulunan Süleymanlı köyü sakini Zeynep Babacan'ı (84) evinde ziyaret etti.

Kaymakam Osman Nuri Canatan'ı karşısında gören Zeynep Nine mutluluktan gözyaşlarına engel olamadı. Ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Zeynep Nine, 15 Temmuz gecesi yaşanan olaylardan çok üzgün olduğunu belirterek, "Allah Cumhurbaşkanımızı ve sizleri başımızdan eksik etmesin, Allah sizlere yardım etsin devletimizi ve Milletimizi Allah her türlü beladan korusun " demesi herkesi duygulandırdı.

84 yaşındaki Zeynep Ninenin duyarlılığından dolayı çok etkilenen Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan " 15 Temmuz FETO/PDY hain darbe girişimi sonrası sabah telefonla bana ulaşan Zeynep Ninemizin bu duyarlılığı beni fazlasıyla mutlu etti. Kendisini yaşadığı köyünde ziyaret etmek istedim. Türk İnsanının bu hassasiyeti, duyarlılığı olduğu ve aziz milletimizin hayır duasını aldığımız sürece Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak ne FETO/PDY ne de diğer terör örgütleri amaçlarına asla ulaşamayacaktır" dedi.

Ziyaretin sonunda İlçe Kaymakamı Osman Nuri Canatan, eşi, Bergama Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Müdürü Celal Soylar, Zeynep Babacan ve eşi Ali Babacan ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bergama Kaymakamı’ndan Zeynep Nine’ye anlamlı ziyaret

Bergama Kaymakamı’ndan Zeynep Nine’ye anlamlı ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber