Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 29 Eylül 2016 - 08:53 Yorum: 0

Berkay, 11 Kasım’daki konser için hazırlıklara başladı

11 Kasım'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verecek Berkay, şimdiden hazırlıklara başladığını söyledi.

Berkay, 11 Kasım’daki konser için hazırlıklara başladı

11 Kasım'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verecek Berkay, şimdiden hazırlıklara başladığını söyledi. Berkay, konser için yeni repertuar hazırlıklarına da başladığını sözlerine ekledi.

Geçtiğimiz ay verdiği ilk Harbiye Açıkhava konserindeki performansı ve şovlarıyla konuşulan Berkay, sonbahardaki büyük konserini ise Bostancı Gösteri Merkezi'nde vereceğini açıkladı. 11 Kasım Cuma akşamı Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verecek Berkay, şimdiden hazırlıklara başladığını sözlerine ekledi. Çıkardığı konsept albümü "AraBest" ile müzik marketlerde yerini alan, yeni şarkısı "Uygun Adım" ile de hayranlarının karşısına çıkan Berkay, konser için yeni bir repertuar hazırladığını belirtti. Bu konseri için iddialı konuşan şarkıcı, "Bostancı Gösteri Merkezi'ne gelenlere unutulmaz bir gece yaşatacağım. Hazır olsunlar o sahneyi bir bar programı sahnesine çevireceğiz. İddia ediyorum, kimse bir dakika bile yerine oturmayacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber