Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 27 Haziran 2016 - 13:53 Yorum: 0

Berkay, Harbiye Konserine Hazırlanıyor

Şarkıcı Berkay, 11 Ağustos'ta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği konser için hazırlıklarına devam ediyor.

Berkay, Harbiye Konserine Hazırlanıyor

Şarkıcı Berkay, 11 Ağustos'ta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği konser için hazırlıklarına devam ediyor. Şarkıcı, hayranlarını şaşırtacak maliyetli sahne şovları hazırlığında olduğunu belirtti.

Sözü ve müziği Murat Dalkılıç, düzenlemesi Volga Tamöz imzalı şarkısı "Uygun Adım" ile sevenlerinin karşısına çıkan Berkay, şarkısının gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyledi. Şarkıcı, 11 Ağustos Perşembe akşamı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu Turkcell Yıldızlı Geceler'de vereceği konsere hazırlandığını dile getirdi. Tatilini geçirmek için Las Vegas'a giden Berkay, buradaki konser ve şovları seyrederek ilham aradığını sözlerine ekledi. Konser için üç takım elbise ve sahne şovu hazırlıklarına şuana kadar 100 bin lira harcadığını açıklayan Berkay'a sahnede 15 kişilik dans grubunun eşlik edeceği de bildirildi.

Berkay, Harbiye Konserine Hazırlanıyor

Berkay, Harbiye Konserine Hazırlanıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber