Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 01 Nisan 2015 - 17:43 Yorum: 0

Berke Barajı etrafından doğa yürüyüşü

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş ve Gaziantepli doğa severler, kentin doğasını anlatmak için Berke Barajı ve göl çevresinde yürüyüş düzenledi.Kahramanmaraş Dağcılık Arama ve Kurtarma...

Berke Barajı etrafından doğa yürüyüşü

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş ve Gaziantepli doğa severler, kentin doğasını anlatmak için Berke Barajı ve göl çevresinde yürüyüş düzenledi.

Kahramanmaraş Dağcılık Arama ve Kurtarma Derneği'nin (KADAK) organizesiyle kente gelen Gaziantep Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği (GADAK) üyelerince, Berke Barajı, Çatalçam Şelalesi gibi çevredeki doğal güzelliklerin bulunduğu alanlarda, gezi düzenlendi.

KADAK Başkanı Sait Kılıçsallayan, yaptığı açıklamada, Kahramanmaraşlılar muhteşem bir coğrafyaya sahip olmanın gururunu yaşadıklarını, bu değerlerin de kıymetinin bilinmesi gerektiğini kaydetti.

Dernek olarak her hafta farklı bir bölgeye giderek keşfettikleri yerlerin tanıtımını yaptıklarını ifade eden Kılıçsallayan, şunları kaydetti:

"Gerek ilimizden gerekse komşu illerden hatta farklı ülkelerden gelen katılımcılarla ilimizin turizm potansiyelini geliştirmeye katkı sağlıyoruz. Dağlar hepimizin. Kim bu şehir için bir şeyler yapıyorsa Allah ondan razı olsun. Bizler her hafta cumartesi ve pazar günleri yaptığımız doğa gezilerimize tüm Kahramanmaraşlıları bekliyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber