Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Ekim 2016 - 09:03 Yorum: 0

Besiciler hayvanlarını internetten sorgulayabilecek

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, besicilerin hayvanların ırk, tür ve cinsiyet ve doğum tarihlerini sistemden...

Besiciler hayvanlarını internetten sorgulayabilecek

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, besicilerin hayvanların ırk, tür ve cinsiyet ve doğum tarihlerini sistemden öğrenebileceklerini açıkladı. Besicilere gönderilen mesajda, https://hayvanbilgi.tarim. gov.tr sisteminin sorgulamaya açıldığı kaydedildi.

Burhaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde, Müdür Erdal Aldağ imzasıyla geçilen mesajda,"Bakanlığımızca kayıt altına alınan tüm hayvanların ırk, tür, cinsiyet ve doğum tarihinin online öğrenilebilmesi için https://hayvanbilgi.tarim.gov.tr sistemi sorgulamaya açılmıştır" dendi. Müdür Erdal Aldağ, besicilerin müdürlüğe gelmeden hayvanlarını sorgulayabileceklerini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber