Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 29 Ağustos 2016 - 16:58 Yorum: 0

Beşiktaş, Aboubakar’ı KAP’a bildirdi

Beşiktaş'tan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Vincent Aboubakar'ın geçici transferi konusunda oyuncunun kendisi ve kulübü ile...

Beşiktaş, Aboubakar’ı KAP’a bildirdi

Beşiktaş, Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar'ı KAP'a bildirdi.

Beşiktaş'tan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Vincent Aboubakar'ın geçici transferi konusunda oyuncunun kendisi ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. FC Porto kulübüne 2016-2017 sezonu kiralama bedeli olarak 2.500.000 Avro ödenecektir. Oyuncuya 2016-2017 sezonu için 3.300.000 Avro garanti ücreti ve 4.000 Avro puanbaşı ücreti ödenecektir" denildi.

Yeni transfer Vincent Aboubakar, geçtiğimiz gün Vodafone Arena'da As Başkan ve Futbol Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ile bir araya geldi. Güner ile birlikte stadı gezen ve bilgi alan Vincent Aboubakar, Vodafone Arena'nın çok güzel bir stat olduğunu ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber