Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 29 Temmuz 2014 - 11:41 Yorum: 0

Beşiktaş avantaj peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda yarın Hollanda'nın Feyenoord takımına konuk olacak Beşiktaş, rövanş için avantajlı skorla İstanbul'a dönmeye çalışacak.

Beşiktaş avantaj peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda yarın Hollanda'nın Feyenoord takımına misafir olacak Beşiktaş, rövanş için avantajlı skorla İstanbul'a dönmeye çalışacak.

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i 3. bitirerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynama hakkı kazanan siyah-beyazlı ekip, play-off turuna yükselebilmek için rakibiyle deplasmanda yapacağı ilk karşılaşmada, kendisine İstanbul'da avantaj sağlayacak bir skor almak için mücadele edecek. 

Rotterdam kentindeki De Kuip Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.00'de başlayacak.

Sezonun ilk resmi maçı

'Kara Kartallar', yarınki Feyenoord maçıyla sezonu resmen açmış olacak.

Almanya ve İngiltere'de gerçekleştirdiği kamp döneminde hazırlık maçları oynayan Beşiktaş, sezonun ilk resmi karşılaşmasını Hollanda temsilcisi ile yapacak.

İtalyan hakem yönetecek

İki ekip arasındaki karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Luca Banti yönetecek. 

Elenito Di Liberatore ve Andrea Podovan'ın destekçi hakem şekilde vazife alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Andrea Gervasoni olacak.

Beşiktaş'a ayrılan biletler tükendi

Hollanda'nın Rotterdam kentinde oynanacak karşılaşmada Beşiktaş'a ayrılan biletler tükendi.

Siyah-beyazlı kulübe ayrılan 2 bin 500 biletten 2 bin 300 adedi Hollanda'da, 200 adedi de Türkiye'de satışa sunuldu. Biletlerin satışı kısa zamanda tamamlanmıştı.

Demba Ba sahne alacak

Beşiktaş'ın bu sezonki en ciddi transferi olan Demba Ba, teknik direktör Slaven Bilic'in vazife vermesi biçiminde yarınki ilk resmi maçta forma şansı bulabilecek.

Demba Ba'nın yanı dizi Gaziantepspor'dan geçen sezon içerisinde transfer edilen Cenk Tosun da Bilic'den forma bekleyecek.

Sivok'un hasreti bitiyor

Sakatlığı nedeni ile geçen sezon ikinci yarısında formasından irak kalan Tomas Sivok, sahaya çıktığı takdirde bu hasretini sonlandıracak.

Geride kalan sezonda Beşiktaş'ın ilk yarıdaki en istikrarlı futbolcuları içerisinde yer sektör ve 17 maçın 14'ünde vazife alan Çek futbolcu, geçirdiği ciddi sakatlık nedeni ile ikinci yarının tamamında forma giyemedi.

Son sezonlarda yaşadığı sakatlıklar nedeni ile çok talih bulamayan İsmail Köybaşı, hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performansla formayı almak için şartları zorluyor.

Takımının Hereford United ve Wigan Athletics ile yaptığı maçlarda gol bulan siyah-beyazlı oyuncu, Bilic'den forma bekleyecek.

ETİKETLER: Beşiktaş , avantaj , peşinde
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber