Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Temmuz 2016 - 23:13 Yorum: 0

Beşiktaş Belediyesi tam kadro CHP mitinginde

CHP'nin düzenlediği "Cumhuriyet ve Demokrasi" mitingine Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve tüm belediye çalışanları tam kadro katıldı.

Beşiktaş Belediyesi tam kadro CHP mitinginde

CHP'nin düzenlediği "Cumhuriyet ve Demokrasi" mitingine Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve tüm belediye çalışanları tam kadro katıldı. Başkan Hazinedar, demokrasi, özgürlük mesajı verdi.

15 Temmuz darbe girişimini kınamak ve demokrasi mesajı vermek için Cumhuriyet Halk Partisi binlerce partili ile birlikte Taksim Meydan'ında "Cumhuriyet ve Demokrasi " mitingi gerçekleştirdi. CHP'nin düzenlediği mitingde Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve tüm belediye çalışanları tam kadro katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi mitinginde açıklamalarda bulunan Başkan Hazinedar, "Demokrasi ile yönetilen hiçbir ülkede askeri ve sivil darbeler kabul edilemez. Bu darbe girişimi cumhuriyete demokrasiye çok zarar verdi ve vermeye devam edecek. Tüm vatandaşlarımızla birlikte ülkemizin birliğini bozmaya çalışanlara karşı tek yürek olarak ülkemizdeki Cumhuriyeti, demokrasiyi ve özgürlüğü yaşatacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber