Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 30 Ağustos 2014 - 23:38 Yorum: 0

Beşiktaş Belediyesinin "Barışta Hakkari'de Buluşalım Projesi"

Proje kapsamında oluşturulan dev şişme parkta çocuklara oyuncaklar dağıtıldı

Beşiktaş Belediyesinin 'Barışta Hakkari'de Buluşalım Projesi'

HAKKARİ (AA) - Beşiktaş Belediyesi tarafından yürütülen "Barışta Hakkari'de Buluşalım Projesi" kapsamında kentte kurulan şişme lunaparkta çocuklara oyuncaklar dağıtılıp halay çekildi.

Hakkari ve Beşiktaş belediyelerinin, 1 Eylül Dünya Barış Gününde kardeş belediye protokolü imzalayarak barış ve kardeşlik mesajı vereceği kentte etkinlikler başladı.

Proje kapsamında Beşiktaş Belediyesi görevlileri tarafından Hakkarili çocukların eğlenmesi için Karayolları 114. Şube Şefliğine ait alanda dev bir şişme lunapark kuruldu.

Hakkari Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu ve Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tüy, parkı gezerek çocuklara oyuncaklar dağıttı, üzerinde güvercin resimleri ve Türkçe ile Kürtçe "Omuz omuza, barışa doğru" yazıları bulunan tişörtleri hediye etti.

Daha sonra Hatipoğlu ve Tüy, çocuklarla Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekti.

Parktaki etkinlikler 2 Eylül'de sona erecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber