Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Temmuz 2018 - 22:28 Yorum: 0

Beşiktaş, BFC Siofok ile 1-1 berabere kaldı

Beşiktaş yeni sezon hazırlıkları kapsamında BFC Siofok ile oynadığı maçtan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

Beşiktaş, BFC Siofok ile 1-1 berabere kaldı

Beşiktaş yeni sezon hazırlıkları kapsamında BFC Siofok ile oynadığı maçtan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

Beşiktaş maça; Utku Yuvakuran, Gökhan Gönül, Fatih Aksoy, Matej Mitrovic, Caner Erkin, Necip Uysal, Dorukhan Toköz, Jeremain Lens, Gökhan Töre, Vagner Love ve Cyle Larin on biriyle başladı. Ersin Destanoğlu, Adriano Correia, Mertcan Açıkgöz, Gary Medel, Oğuzhan Aydoğan, Bülent Üçüncü, Aras Özbiliz, Ryan Babel, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup ve Mustafa Pektemek maça yedek başladı.

Siyah-beyazlı takımı, maçın 30. dakikasında Gökhan Töre'nin asistinde Vagner Love'un golüyle öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 üstün tamamladı.

Siyah-beyazlılar ikinci yarıya; Caner, Necip, Gökhan G., Lens, Gökhan T., ve Love yerine; Tolgay, Oğuzhan Ö., Mustafa, Adriano, Medel ve Babel değişiklikleriyle başladı. Maçın 62. dakikasında Larin ve Dorukhan çıktı, Mertcan ve Aras oyuna dahil oldu. 80. dakikada BFC Siofok skoru eşitledi ve maç 1-1 berabere tamamlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber