Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 17 Şubat 2020 - 13:23 Yorum: 0

Beşiktaş eksik çalıştı

Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş, 1 günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına devam etti.

Beşiktaş eksik çalıştı

Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş, 1 günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına devam etti. Antrenmana soğuk algınlığı olan Ljajic ve kaslarında zorlanma olan N'Koudou katılmadı.

Trabzonspor ile 22 Şubat Cumartesi günü Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, 1 günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Kondisyon yüklemesi yapan futbolcular, ardından 3 takıma ayrıldı. Bu bölümde Burak Yılmaz ve Boateng, salona geçti. 3 takım halinde yarı sahada yapılan çift kale maçta yardımcı antrenör Ozan Köprülü de yer aldı. Güven, Caner, Lens, Vida, Ruiz, Elneny ve Utku'dan oluşan yeşil takım turnuvayı kazanırken, antrenman sonrasında basın mensuplarına galibiyet pozu verdi.

Yapılan çalışmaya soğuk algınlığı bulunan Adem Ljajic ile kaslarında zorlanma olan N'Koudou katılmadı. Atiba Hutchinson takımdan ayrı olarak salonda çalışırken, Dorukhan Toköz de özel programı dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Siyah-beyazlı ekip hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber