Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Aralık 2014 - 09:43 Yorum: 0

Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor 5. maça çıkıyor

İki takım arasında geride kalan maçlardan 2'sini siyah-beyazlılar, birini Ege temsilcisi kazandı

Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor 5. maça çıkıyor

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor, Süper Lig'de yarın 5. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 4 maçtan 2'sini siyah-beyazlılar, birini Ege temsilcisi kazandı, biri de berabere bitti.

Beşiktaş'ın 10 golüne, Akhisar Belediyespor 8 golle yanıt verdi.

Taraflar arasındaki 4 karşılaşmada toplam 18 gol atıldı, maç başına gol ortalaması 4,5 oldu.

2012-2013 sezonunda İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş, Holosko (2) ve Hilbert'in golleriyle 3-1 kazandı, Akhisar Belediyespor'un tek golünü Mustafa Aşan attı. Manisa'daki müsabakada ise evsahibi ekip Gekas (2), Uğur Demirok ve Emin Aladağ'ın golleriyle 4-1 galip geldi, Beşiktaş'ın tek golünü Mustafa Pektemek kaydetti.

Geçen sezon Manisa'daki müsabaka 3-3 bitti. Ege temsilcisinin gollerini Bruno (2) ve Bilal Kısa,  Beşiktaş'ın gollerini ise Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Almeida attı. İstanbul'da ise siyah-beyazlılar, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek ve Hutchinson'ın golleriyle 3-0 galip geldi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber