Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 29 Ağustos 2014 - 23:13 Yorum: 0

Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını tamamladı

Siyah-beyazlı ekipte Mustafa Pektemek ve Demba Ba takımdan ayrı çalıştı, tedavisi devam eden Tolga Zengin ile belinde ağrısı olan Oğuzhan Özyakup ise antrenmana katılmadı

Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını tamamladı

MERSİN (AA) - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında yarın oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı öncesi son idmanını yaptı.

Siyah-beyazlı ekip Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleşen basına kapalı antrenmanda Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yaklaşık 1.5 saat çalıştı.

Tedavisi devam eden Tolga Zengin ve belinde ağrısı olan Oğuzhan Özyakup'un katılmadığı antrenmanda, Mustafa Pektemek ile Demba Ba'nın takımdan ayrı çalıştığı öğrenildi.

Yarı sahada yapılan çift kale maçla sona eren antrenmanı, yöneticiler Ahmet Nur Çebi ve Mete Vardar'ın da izlediği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber