Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Mayıs 2019 - 09:53 Yorum: 0

Beşiktaş sağ şeritten aniden sola şeride gitmeye çalışan otomobile taksi çarptı

Beşiktaş'ta kavşaktan caddeye dönüş yapan taksi sürücüsü, sağ şeritten aniden sol şeride girmeye çalışan otomobile çarptı.

Beşiktaş sağ şeritten aniden sola şeride gitmeye çalışan otomobile taksi çarptı

Beşiktaş'ta kavşaktan caddeye dönüş yapan taksi sürücüsü, sağ şeritten aniden sol şeride girmeye çalışan otomobile çarptı. Kaza anı kameralara yansıdı.

Beşiktaş Balmumcu Barbaros Bulvarı üzerinde kavşaktaki trafik ışıklarında bekleyen taksi ve otomobil sürücüleri, yeşil ışık yandıktan sonra yollarına devam etmek istedi. Ancak sağ şeritten seyreden otomobil sürücüsü aniden sol şeride girmek istedi. O esnada yolunda seyreden taksici otomobil sürücüsüne çarptı. Çarpma sonucu bir anlık hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü, kaldırıma çıkmak üzereyken son anda durdu. Kaza sonucu şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Dolmabahçe'de kameralara takılan bir başka olayda ise bir otomobil sürücüsü sol şeritte seyrettiği esnada kontrolsüz bir şekilde aniden sağa dönüş yaptı. Sağ şeritte seyreden otomobil de önüne kıran otomobile çarpmaktan son anda durabildi. Yaşananlar ise kask kamerasına yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber