Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 18 Mart 2018 - 21:08 Yorum: 0

Beşiktaş savunması sarardı! 2 isim cezalı

Beşiktaş savunmasında forma giyen Adriano, Tosic ve Medel, Medipol Başakşehir karşısında sarı kart gördü.

Beşiktaş savunması sarardı! 2 isim cezalı

Beşiktaş savunmasında forma giyen Adriano, Tosic ve Medel, Medipol Başakşehir karşısında sarı kart gördü. Medel ve Adriano, Alanyaspor maçında cezalı duruma düştü.

Beşiktaş'ın savunmadaki isimleri, Medipol Başakşehir maçında sarardı, Gökhan Gönül dışında, savunmada oynayan Adriano, Tosic ve Medel, bu deplasmanda sarı kart görürken, Medel ve Adriano cezalı duruma düştü. Siyah-beyazlı takımın savunmasındaki iki önemli isim, 27. haftada oynanacak olan Alanyaspor karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakacak. Siyah-beyazlılarda bu 3 oyuncunun yanı sıra Ryan Babel de sarı kart görürken, hakem Halil Umut Meler, Medipol Başakşehir'den Elia, Clichy ve Adebayor'a sarı, Caiçara'ya da ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber