Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 29 Ağustos 2014 - 17:14 Yorum: 0

Beşiktaş sezona iki transferle başlıyor

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında yarın Mersin İdmanyurdu'na konuk olacak Beşiktaş, sezona iki yeni transferle başlayacak.

Beşiktaş sezona iki transferle başlıyor

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında yarın Mersin İdmanyurdu'na misafir olacak Beşiktaş, sezona iki yeni transferle başlayacak.

Geçen sezonlara kıyasla transferde çok hareketlilik yaşamayan siyah-beyazlı takım, sezon öncesi forvet hattına takviye yaptı. Geride kalan sezon arasında Gaziantepspor'dan Cenk Tosun'u transfer eden 'Kara Kartallar', İngiltere'nin Chelsea ekibinden Demba Ba'yı alarak saldırı hattını güçlendirdi.

Siyah-beyazlı formayı geçen sezon kiralık şekilde giyen Gökhan Töre ve Ramon Motta'nın ise bonservisleri alınarak kadroya tekrardan dahil edildi.

Transfer arayışları sürüyor

Hücuma destek verecek oyuncu konusu için uzun süredir arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın gündemine çok sayıda ad gelirken, henüz bu konu için somut adım atılmadı.

Geçen sezon Serdar Kurtuluş'tan istediğini alamayan Siyah-beyazlı kulüp, bir diğer arayışını ise sağ bek için sürdürüyor.

Yabancı kadrosunda revizyon yaptı

'Kara Kartallar', yabancı oyuncu konusu için ise iri revizyona gitti.

Kiralık şekilde gelen Dany Nounkeu ve Jermaine Jones ile yoluna devam etmeme kararı piyasa Beşiktaş, Julien Escude, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes ile sözleşme uzatmadı.

Siyah-beyazlı kulüp, ligin başlamasına kısa bir zaman kala Filip Holosko'yu Çaykur Rizespor'a kiralık şekilde gönderdi.

Sezer Öztürk ile kavga ettiği gerekçesiyle uzun zaman kadro dışı kalan İbrahim Toraman'ın yanı paradigma genç kaleci Günay Güvenç ve Ömer Şişmanoğlu da diğer kulüplere kiralandı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber