Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Nisan 2018 - 21:08 Yorum: 0

Beşiktaş tribünlerinden Şenol Güneş’e sevgi seli

Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşmasında kafası yarılan ve başına 5 dikiş atılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol...

Beşiktaş tribünlerinden Şenol Güneş’e sevgi seli

Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşmasında kafası yarılan ve başına 5 dikiş atılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e siyah-beyazlı tribünler sevgi gösterisinde bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe tribünlerinden atılan çakmakla başından yaralanan ve kafasına 5 dikiş atılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e siyah-beyazlı tribünlerden büyük destek vardı. Tribünler maç öncesinde tecrübeli teknik adama tezahüratlarda bulunurken, maçın son düdüğünün ardından Vodafone Park'ta daha yüksek sesle "Şenol Güneş" sesleri yükseldi. Tecrübeli teknik adam tribünleri selamlarken, maç sonu 3'lüsünü ise Quaresma, Adriano, Medel ve son olarak da Tolgay Arslan yaptı. Maçın bitmesine karşın futbolcular ve Teknik Direktör Şenol Güneş uzun süre sahada kaldı ve taraftarları selamladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber