Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Şubat 2021 - 16:48 Yorum: 0

Beşiktaş, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş Futbol Takımı, Süper Lig'in 28. haftasında Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde...

Beşiktaş, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş Futbol Takımı, Süper Lig'in 28. haftasında Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla start verdi.

Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması olarak geçti. Dünkü maçta oynayan futbolcular ise sahada koşu ve stretching çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer futbolcular, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla idmana başladı. Pas ve 5'e 2 çalışmaları ile minik kale maç yapıldı. Antrenman, yarım sahada oynanan çift kale maç sonrası yapılan şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına, yarın (28 Şubat) saat 12.00'de basına kapalı yapacağı çalışmayla devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber