Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Spor 14 Aralık 2019 - 15:03 Yorum: 0

Beşiktaş, Yeni Malatya’ya hazır

Beşiktaş'ta Yeni Malatyaspor maçı öncesinde takımın son durumu teknik ekibin yüzünü güldürüyor.

Beşiktaş, Yeni Malatya’ya hazır

Beşiktaş'ta Yeni Malatyaspor maçı öncesinde takımın son durumu teknik ekibin yüzünü güldürüyor. Dünkü idmanda futbolcuların gösterdiği performans, takımın Yeni Malatya maçına hazır olduğunu gösterdi.

Süper Lig'in 15. haftasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta futbolcuların formu teknik ekibi memnun etti. İngiltere dönüşü dün yapılan antrenmanda futbolcuların gösterdiği performans Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yüzünü güldürdü. Ligde üst üste alınan 6 galibiyet oyuncuları olumlu anlamda etkilerken, futbolcuların zinde olması da dikkat çekiyor. Teknik ekip, Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesinde 2 isimden dikkatli olmasını istedi. Yarın oynanacak olan karşılaşmada sahaya ilk 11'de çıkacak olan Gökhan Gönül ve Burak Yılmaz'ın sarı kart konusunda dikkat etmesini isteyen Abdullah Avcı, 2 futbolcunun Fenerbahçe deplasmanında cezalı duruma düşmesini istemiyor.

Ruiz derbide yok, Roco'nun performansı yüksek

Takımda sakatlığı bulunan isimlerden Victor Ruiz'in 10 günlük bir tedavi sürecine ihtiyacı olduğu öğrenilirken, bu futbolcu Yeni Malatyaspor, 24 Erzincanspor ve Fenerbahçe karşılaşmalarında forma giyemeyecek. İspanyol savunmacının ligin son haftasında oynanacak olan Gençlerbirliği mücadelesinde ise sahaya çıkması bekleniyor. Ruiz'in yokluğunda Vida'yla iyi bir ikili oluşturan Enzo Roco da, Abdullah Avcı'nın özel olarak ilgilendiği bir isim. Bu futbolcunun istekli olması ve performansını yukarı çekmesi, teknik ekibin yüzünü güldürürken, Avcı sık sık antrenmanlardan önce Roco'yla bire bir görüşme yapıyor.

Galibiyetlere yönetim etkisi!

Ahmet Nur Çebi ve ekibinin göreve gelmesinin ardından ligde çıkılan 6 maçta 18 puan toplanmasında idarecilerin de katkısı var. Her maç öncesinde futbolcuları ziyaret eden Çebi, oyuncuların ve çalışanların maaşlarının gününde ödenmesi için de ekstra çaba sarf etti. Bu durum da hem oyuncu hem de çalışanlar için ekstra motivasyon oluşturdu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber