Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 27 Ağustos 2016 - 01:18 Yorum: 0

Beşiktaş’a Atiker Konyaspor engeli

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Beşiktaş’a Atiker Konyaspor engeli

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin 2. maçında 2 puan kaybettiklerini söyleyerek, "Kazanmak için tüm oyuncular elinden gelen gayreti gösterdi. Oyun kontrolü bizdeydi. Oyunun belli bölümlerde akıcı olamadık. Yediğimiz ilk gol çok basit. İkinci gol yine kornerden yedik. İkinci golden sonra biraz daha rakipten üstündük. Son 10 dakika oyunun kontrolünü kaybettik. 1 oyuncu ve 2 puan kaybettik, üzgünüz" dedi.

Oğuzhan Özyakup'un sakatlığı

Maçta sakatlanarak oyundan çıkan Oğuzhan Özyakup'un durumuyla ilgili olarak Güneş, "Oğuzhan maçtan önce de kasında hafif gerginlik vardı. Oynadı, devam etti ama daha sonra tekrar oynamasına mani olunca çıkardık. En kötü ihtimalle 3-4 gün içerisinde toparlar diye düşünüyorum" diye konuştu.

Çakır Türkiye'nin en iyi hakemi ama...

Maçın hakemi Cüneyt Çakır hakkında konuşan Şenol Güneş, "Hakemleri değiştiremeyiz ama oyunculara fikrimizi söyleyebiliriz. Cüneyt Çakır Türkiye'nin en iyi hakemi. Dünya çapında bir hakem. Ama ben baskı altında kalabileceğini bugün gördüm. Devre arasında olanlar ve sahaya girerken… Pozisyon için demiyorum, her hakemin etki altında kalabildiğini gördük. Her maçta her seyirci bunu yapabilir" şeklinde konuştu.

Transfer konusunda sorulan soru üzerine ise Şenol Güneş, "Takım olarak çalışıyoruz. İşimizi yapacağız. Transfer geldiği zaman elimizdeki oyuncularla sahaya çıkarız. Gelmediği zamanda bekleriz" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi için bir şey konuşmak istemediğini belirten Güneş maçların başlamasına daha zaman olduğunu söyledi.

Yeni transfer Talisca'nın lisansının yetişmediğini anlatan siyah-beyazlı takımın teknik patronu, "Onun dışında Boyko'nun ciddi bir sakatlığı yok. Belki Pazar günü olsaydı maç hem Adriano hemde Boyko oynayabilirdi. Uzun vadeli bir sakatlık değil. Talisca'da lisansı olmadığı için kadroda yoktu" açıklamasında bulundu.

A Milli Takım için ise tecrübeli hoca, "Bizden giden oyunculara ve tüm oyunculara başarılar diliyorum. İnşallah iyi başlarlar. Hırvatistan maçı zor maç. Grupta birinci yada ikinci bir şekilde çıkalım isteriz. Temennimiz o yönde. Hepsine başarılar diliyorum" değerlendirmesini yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber