Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Kasım 2016 - 17:53 Yorum: 0

Beşiktaşlılar Derneği’nde “Kartal Yuvası”na ziyaret

Afyonkarahisar'da yeni hizmete giren Kartal Yuvası'na hayırlı olsun ziyaretinde bulanan Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, işletmenin sadece...

Beşiktaşlılar Derneği’nde “Kartal Yuvası”na ziyaret

Afyonkarahisar'da yeni hizmete giren Kartal Yuvası'na hayırlı olsun ziyaretinde bulanan Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, işletmenin sadece Afyonkarahisar halkına değil Afyon'dan geçen vatandaşlara hizmet edeceğini ifade etti.

Afyonkarahisar Afium Alışveriş Merkezi'nde açılan Kartal Yuvası, Orkun Oral işletmeciliğinde hizmete girdi. Kartal Yuvası'nı ziyaret eden Başkan Beşer, Orkun Oral'la bir süre sohbet etti. Başkan Beşer, Kartal Yuvası'nın Afyonkarahisar'da ilk olmasını güzel bir değer olarak nitelendirdi. Bir alışveriş merkezinde açılan Kartal Yuvası'nın sadece Afyonkarahisar'a hizmet etmeyeceğini söyleyen Başkan Beşer, Afyonkarahisar'dan geçenlerin de Kartal Yuvası'nın hizmetlerinden faydalanacağına dikkat çekti.

Başkan Beşer ziyarette Kartal Yuvası'na gelen taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber