Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 31 Mart 2019 - 12:03 Yorum: 0

Beşiktaşlılardan Alirıza’ya forma sürprizi

Manisa'nın Salihli ilçesindeki Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, Kale Mahallesi'nde yaşayan Beşiktaş tutkunu olan bedensel engelli 38 yaşındaki Alirıza...

Beşiktaşlılardan Alirıza’ya forma sürprizi

Manisa'nın Salihli ilçesindeki Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, Kale Mahallesi'nde yaşayan Beşiktaş tutkunu olan bedensel engelli 38 yaşındaki Alirıza Dalkara'yı ziyaret ederek, forma hediye etti.

Salihli'de birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Erkan Esen Başkanlığı'ndaki Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, Kale Mahallesinde ikamet eden 38 yaşındaki bedensel engelli ve Beşiktaş tutkunu Alirıza Dalkara'yı evinde ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Esen, Dalkara'yı tutkunu olduğu ve üzerinde 45 numaralı Alirıza yazan Beşiktaş forması ile atkısı hediye etti.

Salihli Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Erkan Esen, "Alirıza çok sevdiğimiz iyi bir Beşiktaşlı arkadaşımız. Dernek üyelerimizle birlikte fırsat buldukça kendisini ziyarete geliyoruz. Çünkü şehir merkezine uzak bir mahallede yaşadığı için kendisi her zaman yanımıza gelemiyor. Bizde kendisini yalnız hissetmemesi ve büyük Beşiktaş ailemizin bir parçası olduğunu bilmesi için biz onun yanına gidiyoruz. Fırsat buldukça yanına gelmeye devam edeceğiz." dedi. Esen "Salihli Beşiktaşlılar Derneği olarak ilçemize yakın uzak bütün Beşiktaşlı renktaşlarımızın her zaman yanındayız." dedi.

Koyu Beşiktaş taraftarı Alirıza, hem ziyaretlerinden hem de forma ve atkı jestinden dolayı Salihli Beşiktaşlılar Derneği üyelerine teşekkür etti.

Beşiktaşlılardan Alirıza’ya forma sürprizi

Beşiktaşlılardan Alirıza’ya forma sürprizi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber