Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın
Sami Er
Türkiye 15 Aralık 2017 - 09:28 Yorum: 0

Beşiktaş’ta evleri olmayan aile, arabada yaşıyor

Beşiktaş'ta bir 5 kişilik aile, evleri olmadığı için kendilerine ait otomobil içerisinde 2,5 yaşındaki çocukları ile birlikte kalıyor.

Beşiktaş’ta evleri olmayan aile, arabada yaşıyor

Beşiktaş'ta bir 5 kişilik aile, evleri olmadığı için kendilerine ait otomobil içerisinde 2,5 yaşındaki çocukları ile birlikte kalıyor. 1,5 aydır kendilerine ait araçta kalan aile, kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor. Anne Ayla Atay, " Benim çocuğum televizyon istiyor. Anne bana çizgi film aç diyor. Benim boynum bükülüyor" dedi.

Beşiktaş'ta evlerinin kirasını ödeyemediği için dışarıda kalan aile, çareyi kendilerine ait otomobilde kalmakta buldu. Ortaköy, Gültekin sokak üzerinde 1,5 aydır yaşayan Atay ailesi kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor. 3 çocuklu Atay ailesinin 2 çocuğuna komşuları bakarken, en ufak çocukları olan 2,5 yaşındaki Elay Atay ise anne ve babasıyla birlikte arabada kalıyor.

Ailevi sorunlardan dolayı araçta kaldıklarını belirten baba Murat Atay, " Kirayı veremedik. 1,5 aydır arabada kalıyoruz. Bakanlığa gittik. Birçok yere gittik ama bizi ne arayan var ne de soran. Böyle dışarıdayız" dedi.

"Çaresiziz, yardım istiyoruz"

Çocuklarının artık üşümesini istemeyen anne Ayla Atay, "Çocuklarım üşüyor. Sıcak yuva istiyor. Hiçbir şekilde özel isteklerimizi karşılayamıyoruz. Böyle perişan yaşamaya çalışıyoruz. 3 tane çocuğumuz var. En küçüğü bizimle kalıyor. Diğerlerini komşularım burada kalmasın diye götürdü. Öksürmeye başladı. Çaresiziz, yardım istiyoruz. Bize de yardım etsinler. Çocuğum için sıcak bir yuva. El uzatsınlar bize. Başka hiç bir şey istemiyorum. Bu çocuğum üşüyor. Bize diyor ki neden ağlıyorsunuz. Biz neden burada kalıyoruz. Bunların da yüzü gülsün. Benim de sıcak bir yuvam olsun. Çocuklarımın üşümesini istemiyorum. Onlar da sıcak bir yuvaya kavuşsun" dedi.

"1,5 aydır da arabada kalıyoruz"

Çocuğunun çizgi film izlemek istediğini belirten Anne Atay, "Benim çocuğum televizyon istiyor. Anne bana çizgi film aç diyor. Benim boynum bükülüyor. Üşüyorum diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. 1,5 aydır da arabada kalıyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber