Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Haziran 2015 - 10:58 Yorum: 0

Beşiktaş'ta hedef Mitroglou

Ankara’da Başkan Fikret Orman ile yeni sezon planlarını masaya yatıran Şenol Güneş, “Kafamda çok çabuk oynayan bir Beşiktaş var. Mitroglou güçlü, teknik ve çabuk. Bizim sistemimize uyar” dedi

Beşiktaş'ta hedef Mitroglou

HABERTÜRK SPOR / Kartal YİĞİT

Transferde şu ana kadar alınacak oyunculardan çok Demba Ba, Ersan Gülüm, Atınç Nukan gibi ‘giden yolcu’ peronuna odaklanan Beşiktaş’ta önceki gün kritik bir toplantı gerçekleşti. TFF seçimleri için Ankara’da bulunan teknik direktör Şenol Güneş, Başkan Fikret Orman ve yöneticilerle bir araya gelip durum değerlendirmesi yaptı. 

Başkan Orman ve Güneş’in yanı sıra yöneticiler Ahmet Nur Çebi, Metin Albayrak, Deniz Atalay ve Umut Güner’in de bulunduğu zirveden taşanlar şöyle: 

1- HEDEF: HIZLI BİR BEŞİKTAŞ
Beşiktaş’ın geçen yılki maçlarını bir kez daha analiz eden ve eldeki oyuncu yapısını masaya yatıran teknik direktör Şenol Güneş, kafasındaki takımı özetledi. Tecrübeli teknik adam, “Bu sezon çok çabuk oynayan, en hızlı şekilde rakip kaleye giden bir Beşiktaş izlenecek. Alınacak oyuncular da bu felsefeye uygun isimler olmalı” ifadelerini kullandı. 

2- MİTROGLOU’NA ONAY VERDİ 
Demba Ba’nın yerine transfer edilecek isim de zirvede masaya yatırıldı. Şenol Güneş, bu konuda acele edilmesine gerek olmadığını söylerken ‘gönlünde yatan aslanı’ da ortaya koydu. Güneş, Olympiakos’ta forma giyen Kostas Mitroglou için “Güçlü, teknik ve çabuk bir santrfor. Bizim sistemimize uyar. Alınmasını isterim” raporu verdi. 

3- KONE’YE RET, VLAAR’A EVET 
Güneş, transfer için önceliği savunmaya verdi. Stoper konusunda Bakary Kone’yi ‘ağır’ olduğu gerekçesiyle veto eden Güneş, Aston Villa ile sözleşmesi biten Ron Vlaar ve Napoli’den Britos’un kafasındaki takıma uyduğunu söyledi. Tecrübeli teknik adam, “Çabuk bir takım için, savunmadaki oyuncularımız da çabuk olmalı” uyarısı yaptı. 

4- ‘PEREİRA TAM BİZE GÖRE’ 
Beşiktaş’taki kritik Başkent zirvesinde masaya yatırılan isimlerden biri de yeniden gündeme gelen Maxi Pereira’ydı... Benfica’yla sözleşmesinde 1 Temmuz’a kadar çıkış opsiyonu bulunan 31 yaşındaki sağ bekin çok önemli bir oyuncu olduğunu belirten Şenol Güneş, “Tecrübeli, çok çabuk ve tam bizim istediğimiz bir oyuncu” tanımını yaptı.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber