Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Aralık 2014 - 23:01 Yorum: 0

Beşiktaş'ta kalmalarını istiyoruz

Fikret Orman, "Veli, Mustafa Pektemek ve Ersan'ın Beşiktaş'ta kalmasını istiyoruz" dedi.

Beşiktaş'ta kalmalarını istiyoruz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, iç transferde Veli Kavlak, Mustafa Pektemek ve Ersan Gülüm'e tekliflerini sunduklarını, onlarla kontrat yapmaya hazır olduklarını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü, inşası süren Vodafone Arena'da, loca ve VIP koltuk piyasa taraftarlar için yılbaşı partisi düzenledi. 

Yılbaşı partisinden evvela gazetecilerin sorularını cevap veren Orman, oyuncularının Beşiktaş'ta olmaktan rahatlık duyduğunu belirterek, 'Gelen de Beşiktaş'a gelmek istemelidir. Onu istemeyen oyuncuları, biz zaten transfer etmeyiz. Paraya bakıp da gelmeyi düşünen, kıyaslamayı kabul edecek bir kulüp değiliz' dedi.

'Veli, Mustafa, ve Ersan fazla fazla sevdiğimiz oyuncular, Beşiktaş'ta kalmalarını istiyoruz' diyen Orman, 'Onlara da birer teklifte bulunduk. Bu teklifi değerlendirmelerini bekliyoruz. Kontrat yapmaya hazırız. Ancak herkes bitkisel ki kendine nazaran bakıyor. Gitmek arzulayan varsa söyleyecek bir şey yok. Kaybedenin biz değil gidenin olacağını bilmesini isterim. Beşiktaş'ta top oynamak imtiyaz ister. Bizim oyuncularımız değişik oyunculardır. Kalacaklarını hesap ediyorum' ifadelerini kullandı.

Orman, Atiba Hutchinson hakkında soru üzerine, 'Atiba için de tıpkı şey' yanıtını verdi.

Duygun Yarsuvat'a yanıt

Fikret Orman, bir gazetecinin Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'ın Tottenham maçının Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynandığını ve derbi mücadelesinin de tıpkı yerde olabildiği yönündeki sözlerini hatırlatması üzerine, şunları söyledi:

'Biz bitkisel ki Olimpiyat Stadı'nda oynarız, biz her yerde oynarız. Beşiktaş'ın Galatasaray camiasıyla 110 yıllık dostluğu var. Her yerde de maç yapmıştır. Biz de yaparız. Beklenti şuydu; Galatasaray yeni başkanının ilk söyleminde bulunduğu benzeri 'biz arkadaş camialarız Beşiktaş'a her konu için destekçi olmaya çalışırız' ifadelerinin tutarlı şekilde devam etmesini dilerdim. Fakat o çizgide ve tutarlılıkta olmaması beni üzdü.'

'146 locadan, 6 adet kaldı'

Fikret Orman, Çaykur Rizespor maçının kendilerine maliyetinin 250 bin lira sıralarında olduğunu vurgulayarak, 'Ancak hasılatımız 10 bin lira. Son Başakşehir maçında 6 bin izleyici iştirak etmiş' dedi.

'Önümüzdeki Adana Demirspor maçını hesap ediyorum Sarıyer'in stadında oynayacağız' diyen Orman, 'Stadı yaparken, transferleri, takımı tüm kurumlarıyla finanse etmek zor bir süreç. Ancak Allah'a hamdolsun tüm branşlarda sporcu arkadaşlarımızla, epey mücadele veriyoruz. Beşiktaş hiç bir şubeyi kapatmadan sürekli büyüyerek gidiyor' diye konuştu. 

Statta bulunan 146 locadan 6 adet kaldığını anlatan Orman, 'Bu stat, Beşiktaşlıların stadı. Bu stada en kocaman katkıyı sağlayanlar da gene Beşiktaşlılar. Localarımızın 140'ı satıldı, 6 adet kaldı. Buraya güvenen Beşiktaşlılar ve kurumsal şirketler yardımıyla oldu. Onlardan almış olduğumuz paralarla bu stadı yapıyoruz. Yeni bir sene geliyor. Burada her zaman birlikte yeni yılı kutlayalım istedik. Bizim benzeri yaşama kalbi siyah ak atarak bakan kullanmakta olanları bir araya topladık' halinde konuştu. 

Yılbaşı partisine, Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri, futbolculardan Cenk Tosun ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da katıldı.

Muhabir: Alim Tunçay

ETİKETLER: Beşiktaşta , kalmanı , istiyoruz
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber