Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Mayıs 2019 - 15:58 Yorum: 0

Beşiktaş’tan Burak ve Ersun Yanal açıklaması

Beşiktaş, Başkan Fikret Orman'ın Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Burak Yılmaz'ın karşılaştırmasını içeren bir açıklama yapmadığını...

Beşiktaş’tan Burak ve Ersun Yanal açıklaması

Beşiktaş, Başkan Fikret Orman'ın Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Burak Yılmaz'ın karşılaştırmasını içeren bir açıklama yapmadığını belirtti.

Beşiktaş'tan Burak Yılmaz ve Ersun Yanal açıklaması geldi. Siyah-beyazlılar, Başkan Fikret Orman'ın Ersun Yanal ve Burak Yılmaz'ı karşılaştırdığı açıklamalarını yalanladı. Konuyla ilgili Beşiktaş resmi internet sitesinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada son birkaç gündür Başkanımızın söylemediği, asılsız ve yalan ifadeler beyanat vermiş gibi gösterilerek paylaşılmaktadır. Başkanımızın Sayın Ersun Yanal ve oyuncumuz Burak Yılmaz karşılaştırması yaptığı bir beyanatı olmamıştır.

Büyük Beşiktaş taraftarının bu tür asılsız paylaşımlara itibar etmemesini rica ederiz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber