Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:14 Motosiklet sürücüsü yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı03:11 ABD yönetimi İran’ın İsrail saldırısı hakkında kendilerine önceden bilgi ve...02:54 Babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu02:37 Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı02:33 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davası jüri seçimi ile başladı01:33 Burdur’da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı00:43 Çanakkale Valiliğinden orman yangınlarına karşı uyarı00:08 Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuh...23:55 İran: "İsrail’e saniyeler içinde karşılık veririz"23:47 Kağıthane’de geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi23:46 Okan Buruk: “Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak”23:44 Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi23:40 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestoları devam...23:36 Samsun’da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: 1 ölü23:35 Artvin’de su kanalına düşen adam hayatını kaybetti23:27 Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı23:06 Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti23:01 Bolu Belediye Başkanı Özcan: “Afrika’dan gelen öğrencilerin otobüs biletler...22:56 İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan: “Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve...22:54 Pendik’te çekiciyle tehlikeli yolculuğa para cezası
Spor 14 Nisan 2021 - 14:43 Yorum: 0

Beşiktaş’tan cep telefonu sigortası projesi

Beşiktaş Kulübü, taraftarlara yönelik cep telefonu sigortası projesini duyurdu.

Beşiktaş’tan cep telefonu sigortası projesi

Beşiktaş Kulübü, taraftarlara yönelik cep telefonu sigortası projesini duyurdu. Gerçekleşen projede, cep telefonları güvence altına alınırken, siyah-beyazlı kulüp de bu projeden gelir elde edecek.

Vodafone Park'ta düzenlenen imza törenine Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu katıldı. Proje kapsamında ekran kırılması, sıvı teması, hatalı aksesuar kullanımı gibi birçok hasara karşı yeni ve kullanılan cep telefonları teminat altına alınacak. Toplantıda konuşan Başkan Ahmet Nur Çebi, sponsorların desteğine dikkat çekerek "Daha önce Kadın Basketbol Takımımızda devam eden güçlü iş birliğimizi şimdi de salon sporlarında ekol olan Hentbol Takımımız ile başlatıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hentbol Süper Ligi'nde yıllardır şampiyonluklar kazanarak gururumuz olan Hentbol Takımımızın göğsümüzü kabartacak yeni başarılara imza atması için bu sponsorluk anlaşması çok önemlidir. Ayrıca taraftarlarımıza yönelik telefonlarını güvence altına alacak bir sigorta projesi de geliştirdik. Bu proje ile de taraftarlarımız hem telefonlarını güvence altına alacak hem de kulüplerine katkı sağlamaya devam edecekler. Türk sporunun gelişmesinde sponsorluğun öneminin farkında olan Beşiktaş olarak kendilerine teşekkür ediyor, Kadın Basketbol Takımımıza ve Hentbol Takımımıza başarılarının devamını diliyorum. Yeni iş birliğimiz hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber