Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Temmuz 2017 - 08:38 Yorum: 0

Beşir Atalay’dan Vali Zorluoğlu’na ziyaret

AK Parti Van Milletvekili Prof. Dr. Beşir Atalay, Vali Murat Zorluoğlu'na yeni atandığı Van Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevleri...

Beşir Atalay’dan Vali Zorluoğlu’na ziyaret

AK Parti Van Milletvekili Prof. Dr. Beşir Atalay, Vali Murat Zorluoğlu'na yeni atandığı Van Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevleri dolayısıyla "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Valilik bahçesinde Vali Zorluoğlu tarafından karşılanan eski bakan Prof. Dr. Atalay, daha sonra geçtiği valilik makamında Vali Zorluoğlu'na, valilik ve belediye başkan vekilliği görevlerinin Van'a, kendisine ve ailesine hayırlı olmasını diledi. Ziyarette, Van'ın belli başlı sorunları ile geleceğe dönük önemli projeleri genel hatlarıyla istişare edilirken; Milletvekili Atalay, kentin kalkınması adına hem hükümet nezdinde hem de bürokrasi anlamında Ankara'da gerekli girişimlerde bulunarak Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zorluoğlu'na ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini ifade etti.

Vali Murat Zorluoğlu ise, AK Parti Van Milletvekili Prof. Dr. Beşir Atalay'ın nezaket ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, ilin idaresi ve kalkınmasına yönelik tüm çalışmalarda, kendisinin tecrübelerinden faydalanmaktan ve işbirlikçi yaklaşımlarından memnun olacaklarını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber